You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Velkommen til PERI Norge AS 

PERI Norge AS ble startet i 1993 og er i dag Norges ledende leverandør av forskalingssystemer, både på salg og utleie. Det er 85 medarbeidere totalt, og hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har avdelingskontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Ålesund. I Norge var omsetningen i 2016 på 264 millioner kroner.

Jevn vekst siden etableringen - en suksesshistorie

PERI kan se tilbake på mer enn 40 års erfaring. Den store innovasjonsstyrken og tidlig internasjonaliseringen, er bærebjelkene i den globale suksessen og jevne veksten. Vi har alltid høyt kundefokus, samt at kvalitetssystemer og kompetanse skaper den tilliten som har gjort selskapet til en ledende global merkevare.

Fornøyde kunder er vårt fremste mål

Med høy kvalitet på produkter og tjenester er PERI kundens beste støtte i et skjerpet konkurransemarked. Vi måler våre prestasjoner mot suksessen til våre kunder og deres tilfredshet. Denne filosofien og motivasjonen har gjort oss til verdens ledende innenfor vår bransje. Med stort engasjement og tekniske nyutvinninger, skal vi i dag - og i fremtiden utvikle de beste løsningene for våre kunder.

PERI Norge
Din totalleverandør

Hvis du er interessert i mer detaljert informasjon om PERI Norge AS, vennligst last ned PDF-filen til vårt

Informasjonsbrev