You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Leveringssituasjon

Leieprodukter og prosjektering

PERI Norge opplever for tiden stor pågang både på leveringer til, og returnering fra, våre prosjekter. Dette har medført at vi p.t. ikke klarer å holde oss innenfor en leveringstid på 14 dager for nye ordre, og 3-5 dager på suppleringsordre, samt mottak av retur løpende 3 virkedager frem i tid. 


I skrivende stund er situasjonen som følger:

  • Leveringstid nye prosjekter inkl. prosjektering 23 virkedager
  • Leveringstid nye prosjekter ekskl. prosjektering 13 virkedager
  • Suppleringsordre pågående prosjekter 4-6 virkedager
  • Innlevering av retur pågående prosjekter 10 virkedager

Interne tiltak er iverksatt for å redusere ledetiden over, og situasjonen blir fortløpende evaluert. I tillegg til overnevnte situasjon går vi inn i en periode hvor vinter og snø problematikk vil kunne forekomme og påvirke vår intern effektivitet. Dette vil igjen kunne påvirke vår responstid på leveringer og returmottak. 


Salgsprodukter har leveringstid som normalt leveringstid på 1-2 virkedager. 

 

PERI Norge AS

 

PERI Norge feirer 25 år i 2018!

Velkommen til PERI Norge AS 

PERI Norge AS ble startet i 1993 og er i dag Norges ledende leverandør av forskalingssystemer, både på salg og utleie. Det er 91 medarbeidere totalt, og hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har avdelingskontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Ålesund. I Norge var omsetningen i 2017 på 323 millioner kroner.

 

 

Jevn vekst siden etableringen - en suksesshistorie

PERI kan se tilbake på mer enn 40 års erfaring. Den store innovasjonsstyrken og tidlig internasjonaliseringen, er bærebjelkene i den globale suksessen og jevne veksten. Vi har alltid høyt kundefokus, samt at kvalitetssystemer og kompetanse skaper den tilliten som har gjort selskapet til en ledende global merkevare.

Fornøyde kunder er vårt fremste mål

Med høy kvalitet på produkter og tjenester er PERI kundens beste støtte i et skjerpet konkurransemarked. Vi måler våre prestasjoner mot suksessen til våre kunder og deres tilfredshet. Denne filosofien og motivasjonen har gjort oss til verdens ledende innenfor vår bransje. Med stort engasjement og tekniske nyutvinninger, skal vi i dag - og i fremtiden utvikle de beste løsningene for våre kunder.

 

PERI Norge
Din totalleverandør

Hvis du er interessert i mer detaljert informasjon om PERI Norge AS, vennligst last ned PDF-filen til vårt

Informasjonsbrev

Pilotland for en papirløs ordreprosess

PERI Norge er valgt ut av PERI GmBHs Logistics Excellence avdeling som pilotland for en papirløs ordreprosess. Dette medfører at alle ordre og utleveringer fra nå av vil foregå på nettbrett og ved bruk av scannere. En hektisk implementering har blitt gjennomført med suksess.

De nye verktøyene, og den nye pairløse prosessen, vil virke positivt på våre interne prosesser og gi høyere kvalitet på våre leveranser. I tillegg vil våre kunder tilbys muligheten til å scanne alle leverte kolli på byggeplass og kunne lese ut informasjon om innholdet i kolliet.

Nyhet logistikk

PERI Norge tilbyr nå, som første PERI-land i verden, QR koder på sine utleveringer. Med en hvilken som helst smarttelefon kan gratis QR-applikasjoner lastes ned, og mottatte kolli på byggeplass scannes. Scanningen gir info om vareinnholdet i kolliet, mottakernavn og adresse. Dette gjør varemottaket enklere og mer effektivt!

(gjelder leveringer fra HQ Drammen)