You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Velkommen til PERI Norge AS 

PERI Norge AS ble startet i 1993 og er i dag Norges ledende leverandør av 
forskalingssystemer, både på salg og utleie. Det er over hundre ansatte og i 
stadig vekst. Hovedkontoret ligger i Sande, og vi har avdelingskontorer i 
Bergen, Trondheim, Stavanger,  samt salgsrepresentanter i Tromsø, Kristiansand og Stryn. I Norge var omsetningen i 2023 på 455 millioner kroner.

Jevn vekst siden etableringen - en suksesshistorie

PERI kan se tilbake på mer enn 40 års erfaring. Den store innovasjonsstyrken og tidlig internasjonaliseringen, er bærebjelkene i den globale suksessen og jevne veksten. Vi har alltid høyt kundefokus, samt at kvalitetssystemer og kompetanse skaper den tilliten som har gjort selskapet til en ledende global merkevare.

Fornøyde kunder er vårt fremste mål

Med høy kvalitet på produkter og tjenester er PERI kundens beste støtte i et skjerpet konkurransemarked. Vi måler våre prestasjoner mot suksessen til våre kunder og deres tilfredshet. Denne filosofien og motivasjonen har gjort oss til verdens ledende innenfor vår bransje. Med stort engasjement og tekniske nyutvinninger, skal vi i dag - og i fremtiden utvikle de beste løsningene for våre kunder.

 

PERI Norge
Din totalleverandør

Hvis du er interessert i mer detaljert informasjon om PERI Norge AS, vennligst last ned PDF-filen til vårt

Informasjonsbrev

Vi bytter bankforbindelse til Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) fra og med 02. mars 2020

Nytt kontonummer for innbetalinger er: 9750 07 21913

IBAN account               NO5397500721913

Swift/BIC                      ESSENOKX

Vi vil også informere deg som kunde i brev vedlagt faktura når dette sendes ut fra oss.

Vi tar nå imot betaling på Vipps på alle våre utsalgssteder

-Nummer 541580

Nyhet logistikk

PERI Norge tilbyr nå, som første PERI-land i verden, QR koder på sine utleveringer. Med en hvilken som helst smarttelefon kan gratis QR-applikasjoner lastes ned, og mottatte kolli på byggeplass scannes. Scanningen gir info om vareinnholdet i kolliet, mottakernavn og adresse. Dette gjør varemottaket enklere og mer effektivt!

(gjelder leveringer fra HQ Drammen)

Pilotland for en papirløs ordreprosess

PERI Norge er valgt ut av PERI GmBHs Logistics Excellence avdeling som pilotland for en papirløs ordreprosess. Dette medfører at alle ordre og utleveringer fra nå av vil foregå på nettbrett og ved bruk av scannere. En hektisk implementering har blitt gjennomført med suksess.

De nye verktøyene, og den nye pairløse prosessen, vil virke positivt på våre interne prosesser og gi høyere kvalitet på våre leveranser. I tillegg vil våre kunder tilbys muligheten til å scanne alle leverte kolli på byggeplass og kunne lese ut informasjon om innholdet i kolliet.