You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

 
Har du erfaring fra vår bransje?
 
Vi tilbyr et kreativt og trivelig arbeidsmiljø med gode arbeidsbetingelser og fordeler.

Vil du bli en del av Team PERI?

Er du lidenskapelig opptatt av bygg og konstruksjon? Kan du se det store bildet uten å misse detaljene? Vil du være med på å skape suksess hos PERI?

Vår nøkkel til suksess: Utvikling av potensiale og vekst - skapt av menneskene i vårt selskap. Fordi bak gode produkter og innovative løsninger, er det engasjerte mennesker som jobber selvstendig og bidrar med sine styrker til teamet. Bak de ansatte er det et styre som vet at hvert individ i selskapet teller: deres personligheter, deres kapasitet og deres utvikling og tilfredshet.

Dersom du har rett kompetanse innen vårt område - ta kontakt med oss. Vennligst send oss din CV og søknad til stillingledig@peri.no

Ledige stillinger ved PERI Norge AS:

Forskalingsplanleggere Drammen og Trondheim

Vi søker forskalingsplanleggere

Vi er i kraftig vekst og skal styrke vår tekniske avdeling, og søker nå etter flere faglige dyktige forskalingsplanleggere. Sammen med selgerne skal dere bistå byggeplassene med teknisk planlegging og komme med forslag til forskalingsmetode og system. Vi søker etter en som skal ha arbeidsted Drammen og en plassert i Trondheim. All opplæring vil foregå i Drammen/Tyskland.

Vi utfører forskalingsoppdrag innen både bygg og anlegg.

Arbeidsoppgaver  

 • Planlegge forskalingsløsninger og prosjektering av dette i AutoCAD
 • Utføre beregninger på valgte løsninger enten ved bruk av data-assisterte beregningsprogrammer, tabeller eller manuell beregning. Gjelder i hovedsak for PERIs forskalingssystemer, men også noe innen stål og trevirke
 • Utferdige tilbud og anbuds dokumenter

Kvalifikasjoner 

 • Beherske bruk av AutoCad, både 2D og 3D
 • Kjennskap til tilsvarende tegneprogrammer som Revit og Tekla
 • Kjennskap til bruk av BIM-modeller og verktøy for dette
 • God tegningsforståelse og erfaring med data assisterte beregningsprogrammer
 • 3-årig ingeniørhøyskole eller høyere. Evnt 2 årig Teknisk Fagskole og fagbrev
 • Kjenne til norske standarder og kunne utføre beregningsrapporter
 • Selvstendig, fleksibel, pålitelig og engasjert
 • Erfaring fra bygg/anleggsvirksomhet er en fordel

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et uformelt og godt arbeidsmiljø og kollegaer med høy kompetanse og mye erfaring og et solid selskap, med en spennende visjon frem til 2025.

Du blir ansatt i et internasjonalt selskap som er lønnsomt, innovativt, og i vekst. Vi verdsetter å oppnå resultater mens vi har det gøy og utvikler oss på veien. Vår kultur kjennetegnes av et høyt tempo, fleksibilitet og entreprenør ånd.                          Forskaling /stillasteknisk virksomhet i vekst - vil du være med?

For mer informasjon, ta kontakt med henholdsvis teknisk sjef, Geir Forsberg 47 46 29 95, eller Personal ansvarlig Linda Kristin Rinnan, 45 86 19 44. Vi imøteser din CV og søknad merket med «Forskalingsplanlegger» via e-post: stillingledig@peri.no.

Søknadsfrist 21. februar 2018