You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI brand meeting
 
Karriere hos PERI
 
Karriere hos PERI
 
Vårt oppdrag er å gjøre byggebransjen mer økonomisk, raskere og sikrere. Bli en del av team PERI!

Hvorfor jobbe i PERI?

I PERI mener vi at menneskene er vår mest verdifulle ressurs. I en arbeidsverden i stadig endring tilbyr vi våre ansatte sjansen til å utvikle seg i henhold til sine egne styrker og interesser og søker å tilby et anerkjennende, attraktivt og trygt arbeidsmiljø. Vi ønsker å være en langsiktig arbeidsgiver som fremmer mangfold og som er aktiv i samfunnet.

Vil du bli en del av Team PERI?

  • Er du lidenskapelig opptatt av bygg og konstruksjon? 
  • Kan du se det store bildet uten å misse detaljene?
  • Vil du være med på å skape suksess hos PERI?

Vår nøkkel til suksess: Utvikling av potensiale og vekst - skapt av menneskene i vårt selskap. Fordi bak gode produkter og innovative løsninger, er det engasjerte mennesker som jobber selvstendig og bidrar med sine styrker til teamet. Bak de ansatte er det et styre som vet at hvert individ i selskapet teller: deres personligheter, deres kapasitet og deres utvikling og tilfredshet.

Dersom du har rett kompetanse innen vårt område - ta kontakt med oss. Vennligst send oss din CV og søknad til  stillingledig@peri.no

LEDIGE STILLINGER:

Utvikling og produksjon siden 1969

PERI er i dag en av verdens største produsenter av forskalings- og stillassystemer med over 60 datterselskaper og 160 logistikksentere strategisk plassert rundt om i verden.
Konsernet har over 9 100 ansatte og omsatte for 1,6 Mill. EUR i 2021.